YouTube va sterge conturile care nu sunt ‘viabile comercial’

YouTube va sterge conturile care nu sunt ‘viabile comercial’

YouTube va sterge conturile care nu sunt ‘viabile comercial’

Foto: Pixabay.com

YouTube a facut o modificare neasteptata cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare a canalului, care ingrijoreaza foarte multi utilizatori, scrie mashable.com.

In sectiunea “Account Suspension & Termination” (“Suspendarea Contului & Inchidere”), la sectiunea legata de termenii cu privire la suspendarea si inchiderea contului de YouTube, noile prevederi sunt anuntate ca vor intra in vigoare incepand cu data de 10 decembrie 2019.

“YouTube poate inchide accesul sau accesul la contul Google in cazul in care considera continutul ca nefiind viabil comercial”, se arata in termenii site-ului.

Altfel spus, daca YouTube nu face bani din conturile utilizatorilor, acestea pot fi sterse. Anuntul a fost facut in data de 8 noiembrie, iar YouTube a inceput sa instiinteze utilizatorii prin e-mail inca de saptamana trecuta.

Odata ce vor fi puse in aplicare noile prevederi de la termeni si conditii, YouTube va putea sterge orice cont.

Noile reguli nu se vor aplica celor care creeaza continut pe Youtube, ci si celor care utilizeaza contului pentru a vizualiza diferite clipuri. Altfel spus, daca doar asculti muzica pe YouTube sau privesti diferite emisiuni sau show-uri, iar activitatea nu iti este monetizata de YouTube, este posibil sa te trezesti cu contul sters.

Si mai infricosator este faptul ca un utilizator YouTube isi poate pierde si contul de Google, Google Photos si Google Docs, daca nu este “viabil comercial”.

Aceasta decizie pare sa avantajeze conturile care au un numar foarte mare de subscribers, adica cele mai profitabile. Canalele de YouTube care au peste 10,000 de subscribers pot utiliza gratuit serviciile YouTube.

Tuesday, 12-November-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: