Tarife Rapoarte RisCo

Tip Raport
 
Credite
Financiar Rating Financiar 2 credite
Probabilitatea de Insolventa si Valoarea de Piata 1 credit
Limite de Plati la Termen, Credite, Leasing 1 credit
Datorii Restante la Bugetul de Stat 1 credit
Plati CIP - Centrala Incidentelor de Plati 2 credite
Juridice Buletinul Insolventei 1 credit
Procese in Instanta 1 credit
Actionari 8 credit
Date Firma - Actionari 25 credite
Monitorul Oficial 8 credite
 

Detalii Rapoarte RisCo

Serviciul de Rapoarte are urmatoarele caracteristici:

- Achizitionarea rapoartelor se poate face prin plata cu cardul in pagina Verifica Firma , prin plata unui Abonament RisCo sau prin alimentarea Contului de client cu sumele necesare generarii rapoartelor.

- Generarea rapoartelor se face exclusiv pe baza Codului Unic de Inregistrare (CUI) al firmelor. Se pot genera in acelasi timp unul sau mai multe rapoarte individuale pentru o firma, iar rezultatul este afisat intr-un singur fisier PDF care este transmis si pe adresa de email indicata.

- Pentru achizitionarea rapoartelor nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea acestui serviciu se poate face in baza facturii fiscale care se emite dupa achizitionarea serviciului si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro nu poate fi raspunzator in cazul in care nu exista date oficiale privind unele persoane juridice sau daca in urma interogarilor efectuate pentru obtinerea rapoartelor a rezultat lipsa anumitor date.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la preturile Creditelor RisCo conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa la achizitionarea fiecarui abonament. Rapoartele pentru care nu exista date nu se platesc.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma rapoartelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator. In cazul in care un tip de raport nu mai este disponibil, atunci numarul de rapoarte inclus in abonament ramane disponibil pentru efectuarea celorlalte tipuri de rapoarte.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Creditelor RisCo in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia, in cazul in care nu a fost utilizat nici unul dintre acestea. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo.ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar Creditele RisCo raman la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur Utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea si utilizarea oricaror dintre serviciile furnizate de site-ul RisCo.ro, utilizatorul este de acord cu respectarea Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL, CUI: RO33741906, Reg Com: J40/12529/2014

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503, Banca: ING BANK

Telefon: 031 433 65 80, Email: office@risco.ro