Termeni si Conditii de utilizare Sellnet

 

Termenii si Conditiile de utilizare RisCo/Sellnet stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate utiliza site-ul, serviciile, aplicatia RisCo/SellNet si are valoarea unui Acord incheiate intre Risco Servicii Financiare SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al Serviciilor RisCo/SellNet, si orice persoana care acceseaza site-ul, serviciile, aplicatia sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv acestea in calitate de utilizator.

 

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului, serviciilor, aplicatiei, iar accesarea sau utilizarea in continuare a acestora, a oricarei pagini din acestea, precum si a oricarei componenta ale acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani pentru a utiliza Serviciul.

Aveti responsabilitatea de a pastra datele de conectare, respectiv user-ul si parola, secrete si in siguranta.

Sunteti singurul responsabil pentru comportamentul dvs. si pentru orice date, texte, fisiere, informatii, nume de utilizator, imagini, grafice, fotografii, profiluri, clipuri audio si video, sunete, opere muzicale, lucrari de autor, aplicatii, linkuri si alte tipuri de continuturi sau materiale pe care le trimiteti prin intermediul RisCo/SellNet.

Sunteti responsabil pentru orice activitate care are loc prin intermediul contului dvs. și sunteti de acord ca nu veti vinde, transfera, licentia sau atribui contul dvs., urmaritorii, numele de utilizator sau orice drepturi legate de cont. Declarati ca toate informatiile pe care le furnizati sau care sunt furnizate catre RisCo/SellNet in momentul inregistrarii și cu orice alta ocazie vor fi adevarate, exacte, actuale și complete si sunteti de acord sa va actualizati informatiile dupa cum este necesar pentru a mentine veridicitatea si exactitatea lor..

Sunteti de acord ca nu veti folosi datele de conectare ale altor utilizatori RisCo/SellNet.

Nu aveti voie sa publicati prin intermediul Serviciului fotografii sau alte continuturi care sugereaza violenta sau care prezinta discriminare, activitati ilegale, incalcari de drepturi, care incita la ura.

Nu aveti voie sa defaimati, urmariti, agresati, abuzati, hartuiti, amenintati, sau intimidati oameni sau entitati si nu aveti voie sa publicati informatii private sau confidentiale prin intermediul Serviciului, inclusiv (dar fara limitare) informatiile despre cardul de credit, codul de securitate sociala sau alte coduri de identitate nationale, numere de telefon non-publice sau adrese de e-mail non-publice al dvs. sau ale oricarei alte persoane.

Nu aveti voie sa utilizati Serviciul pentru niciun scop ilegal sau neautorizat. Sunteti de acord sa respectati toate legile, regulile si regulamentele care se aplica in cazul utilizarii de catre dvs. a Serviciului si a continutului dvs., inclusiv dar fara limitare legile privind drepturile de autor..

Nu aveti voie sa schimbati, modificati sau adaptati Serviciul sau sa schimbati, modificati sau adaptati niciun alt site web astfel incat sa sugerati in mod fals ca acesta este asociat cu RisCo/SellNet..

Nu aveti voie sa interferati cu sau sa perturbati Serviciul ori serverele sau retelele conectate la Serviciu, inclusiv prin transmiterea oricaror viermi, virusi, programe spyware, malware sau orice alt cod de natura distructiva ori perturbatoare..

Nu aveti voie sa injectati continut sau cod ori sa modificati sau sa interferati cu modul in care orice pagina RisCo/SellNet este redata sau afisata in browserul ori pe dispozitivul unui utilizator..

Nu aveti voie sa incercati sa restrictionati utilizarea RisCo/SellNet de catre un alt utilizator si nu aveti voie sa incurajati si sa facilitati incalcarea acestor Termeni de utilizare sau a oricaror alti termeni RisCo/SellNet..

Incalcarea acestor Termeni de utilizare poate, la discretia exclusiva a RisCo/SellNet, avea ca rezultat dezactivarea contului dvs. RisCo/SellNet..

Intelegeti si sunteti de acord ca RisCo/SellNet nu poate si nu va fi responsabila pentru continutul publicat pe Serviciu si ca utilizati Serviciul pe propriul risc. Daca incalcati litera sau spiritul acestor Termeni de utilizare sau creati un risc sau o posibila expunere legala pentru RisCo/SellNet, putem opri partial sau total furnizarea RisCo/SellNet catre dvs.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a dezactiva Serviciul sau accesul la Serviciu pentru orice motiv, fara notificare prealabila, in orice moment si fara responsabilitate fata de dvs. Va puteti dezactiva contul RisCo/SellNet prin conectarea pe site-ul www.risco.ro. In urma dezactivarii, toate licentele si toate celelalte drepturi acordate dvs. prin acesti Termeni de utilizare vor inceta imediat.

Ne rezervam dreptul, la libera noastra alegere, de a modifica periodic acesti Termeni de utilizare. Cu exceptia cazului in care facem o schimbare din motive juridice sau administrative, va vom notifica in mod rezonabil inainte de intrarea in vigoare a Termenilor actualizati. Sunteti de acord ca este posibil sa va notificam cu privire la Termenii actualizati prin afisarea lor pe Serviciu si ca utilizarea de catre dvs. a RisCo/SellNet dupa data intrarii in vigoare a Termenilor actualizati (sau angajarea intr-un comportament precizat de noi in mod rezonabil) constituie acordul dvs. legat de Termenii actualizati. Acesti Termeni de utilizare vor guverna orice litigii aparute inainte de data intrarii in vigoare a Termenilor actualizati..

Ne rezervam dreptul de a refuza accesul la Serviciu oricarei persoane, din orice motiv, in orice moment.

Putem, dar nu avem nicio obligatie de a elimina, edita, bloca, si/sau monitoriza continutul sau conturile care includ continut despre care noi stabilim la propria noastra discretie ca incalca acesti Termeni de utilizare.

Sunteti singurul responsabil pentru interactiunea online sau offline cu alti utilizatori ai RisCo/SellNet. Sunteti de acord ca RisCo/SellNet nu este responsabila sau raspunzatoare pentru conduita niciunui utilizator. RisCo/SellNet isi rezerva dreptul, dar nu are nicio obligatie de a monitoriza sau de a se implica in litigiile dintre dvs. si alti utilizatori.

CORESPONDENTA SI TRANZACTIILE DE AFACERI DINTRE DVS. SI TERTII GASITI PRIN INTERMEDIUL RISCO/SELLNET AU LOC IN TOTALITATE INTRE DVS. SI TERTII RESPECTIVI.

Sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru toate taxele aferente datelor pe care le veti suporta pentru utilizarea RisCo/SellNet.

Interzicem utilizarea programelor de tip crawler, scraper, programele de inregistrare in memoria cache sau accesarea in alt mod a oricarui continut din cadrul RisCo/SellNet prin mijloace automate, inclusiv (dar fara limitare) a profilurilor de utilizator si a fotografiilor.

RisCo/SellNet nu pretinde dreptul de proprietate asupra niciunui continut pe care il publicati pe sau prin intermediul RisCo/SellNet.

Sunteti de acord ca este posibil sa nu putem identifica intotdeauna serviciile cu plata, continutul sponsorizat sau comunicarile comerciale ca atare.

Declarati si garantati ca: (i) detineti continutul publicat de dvs. pe sau prin intermediul RisCo/SellNet sau aveti dreptul de a acorda drepturile si licentele stabilite in acesti Termeni de utilizare: (ii) publicarea si utilizarea continutului dvs. pe sau prin intermediul RisCo/SellNet nu incalca sau deturneaza drepturile niciunui tert, inclusiv (dar fara limitare) drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, marcile comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala: (iii) sunteti de acord sa platiti toate redeventele, taxele si orice alte sume datorate ca urmare a continutului pe care il publicati pe sau prin intermediul RisCo/SellNet: si (iv) aveti dreptul legal si capacitatea de a va exprima acordul cu acesti Termeni de utilizare in jurisdictia dvs.

Numele si siglele RisCo si SellNet sunt marci inregistrate ale RisCo Sevicii Financiare SRL si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau partial, fara permisiunea prealabila scrisa a RisCo/SellNet. In plus, toate antetele de pagina, graficele, butoanele, pictogramele si scripturile personalizate reprezinta marci de servicii, marci comerciale si/sau imagini comerciale pentru RisCo/SellNet si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul prealabil scris al RisCo/SellNet.

Cu toate ca intentia RisCo/SellNet este ca Serviciul sa fie disponibil pentru cat mai mult timp posibil, vor exista ocazii cand Serviciul poate fi intrerupt, inclusiv (dar fara limitare) pentru activitati de intretinere sau modernizare programate, pentru reparatii de urgenta sau din cauza defectarii legaturilor si/sau echipamentelor de telecomunicatii.

RisCo/SellNet nu va fi raspunzatoare pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor, nici pentru pierderea oricarui continut. De asemenea, sunteti de acord ca internetul poate face obiectul unor incalcari ale securitatii si ca transmiterea informatiilor referitoare la continut sau a altor informatii poate sa nu fie sigura.

RisCo/SellNet isi rezerva dreptul de a elimina orice continut din cadrul RisCo/SellNet, din orice motiv, fara nicio notificare prealabila. Continutul eliminat din cadrul RisCo/SellNet poate continua sa fie stocat de RisCo/SellNet, inclusiv (dar fara limitare) pentru conformarea cu anumite obligatii legale, dar nu poate fi recuperat in absenta unui ordin judecatoresc valid.

RisCo/SellNet nu este un serviciu de copiere de rezerva si sunteti de acord ca nu va veti baza pe Serviciu in scopul de copiere de rezerva sau de stocare a continutului.

Sunteti de acord ca RisCo/SellNet nu este responsabila pentru continutul publicat in cadrul RisCo/SellNet si nu sustine acest continut. RisCo/SellNet nu are nicio obligatie de a filtra, monitoriza, modifica sau elimina niciun continut. In cazul in care continutul dvs. incalca acesti Termeni de utilizare, este posibil sa purtati raspunderea juridica pentru continutul respectiv.

Respectam drepturile celorlalte persoane si ne asteptam ca si dvs. sa faceti la fel.

Daca incalcati in mod repetat drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, va vom dezactiva contul, daca va fi necesar.

Serviciul, inclusiv (dar fara limitare) continutul RisCo/SellNet, este oferit "ca atare", "dupa cum este disponibil" si "cu toate defectele". In masura maxima permisa de lege, nici RisCo/SellNet, nici oricare dintre angajatii, managerii, directorii sau reprezentantii acestora (colectiv "partile RisCo/SellNet") nu ofera declaratii, garantii sau sustineri de niciun fel, explicite sau implicate, cu privire la: (a) serviciul, (b) continutul RisCo/SellNet, (c) continut utilizatorilor, sau (d) securitatea asociata transmiterilor de informatii catre RisCo/SellNet sau prin intermediul RisCo/SellNet..

RisCo/SellNet nu garanteaza ca serviciul va fi lipsit de erori sau intreruperi, ca defectele vor fi corectate sau ca serviciul sau serverul care pune serviciul la dispozitia utilizatorilor nu are niciun fel de componente daunatoare, inclusiv (dar fara limitare) virusi. Partile RisCo/SellNet nu fac declaratii sau garantii conform carora informatiile (inclusiv orice instructiuni) privind serviciul sunt exacte, complete sau utile. Intelegeti ca utilizati serviciul pe propriul dvs. risc.

Partile RisCo/SellNet nu sustin continutul publicat si resping orice responsabilitate fata de orice persoana sau entitate pentru orice pierderi, daune (fie actuale, consecutive, punitive sau de alta natura), vatamari, reclamatii, raspunderi sau alte cauze de orice fel sau caracter care au loc pe baza oricarui continut sau care rezulta din orice continut.

In nici un caz partile RisCo/SellNet nu vor fi responsabile pentru nicio pierdere sau dauna de niciun fel (inclusiv, dar fara limitare, orice pierderi sau daune directe, indirecte, economice, exemplare, speciale, punitive, incidentale sau pe cale de consecinta), care este direct sau indirect legata de: (a) serviciul, (b) continutul RisCo/SellNet, (c) continutul utilizatorului, (d) utilizarea, incapacitatea de utilizare sau performanta RisCo/SellNet, (e) orice actiune intreprinsa in legatura cu o investigatie de catre partile RisCo/SellNet sau de catre autoritatile de drept cu privire la utilizarea de catre dvs.sau de catre orice alta parte a RisCo/SellNet, (f) orice actiune intreprinsa in legatura cu proprietarii drepturilor de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuala, (g) orice erori sau omisiuni in exploatarea serviciu, sau (h) orice daune cauzate computerului, dispozitivului mobil sau altui echipament sau altei tehnologii a oricarui utilizator, inclusiv (dar fara a se limita la acestea) daune din orice incalcare a normelor de securitate sau ca urmare a oricarui virus, eroare, falsificare, frauda, omisiune, intrerupere, defect, intarziere de functionare sau transmitere, eroare a liniilor de computer sau a retelelor sau orice alta disfunctionalitate tehnica sau de alta natura, inclusiv (dar fara limitare) daune pentru pierderi de profit, pierderea vadului comercial, pierderea de date, oprirea activitatii, corectitudinea rezultatelor sau erorile ori defectiune de computer, chiar daca partile RisCo/SellNet au fost informate sau ar fi avut cunostinta despre posibilitatea producerii unor astfel de daune, fie prin desfasurarea contractului, neglijenta, responsabilitate stricta sau culpa (inclusiv, dar fara limitare, daunele cauzate in totalitate sau in parte de neglijenta, forta majora, erori ale reteleor de telecomunicatii sau furtul ori distrugerea RisCo/SellNet). In niciun caz partile RisCo/SellNet nu vor fi responsabile fata de dvs. Sau fata de alta persoana pentru pierderi, deteriorari sau raniri, inclusiv (dar fara limitare), decese sau raniri personale.

In niciun caz raspunderea totala a partilor RisCo/SellNet fata de dvs. pentru toate daunele sau pierderile suferite nu va depasi o suta de lei (100 lei).

Risco/SellNet nu isi asuma responsabilitatea pentru actiunile, continutul, informatiile sau datele tertilor, iar dvs. ne exonerati pe noi, pe directorii, functionarii, angajatii si agentii nostri de orice reclamatii si daune, cunoscute si necunoscute, care survin din sau care sunt in legatura in orice mod cu reclamatia pe care o aveti impotriva unor astfel de terti.

Dvs., precum si orice tert pentru care operati un cont sau o activitate in cadrul RisCo/SellNet, sunteti de acord sa aparati (la cererea RisCo/SellNet), despagubiti si garantati Partile RisCo/SellNet impotriva oricaror reclamatii, raspunderi, daune, pierderi si cheltuieli, inclusiv (dar fara limitare) taxele si costurile rezonabile ale avocatilor, care rezulta din sau au in orice fel legatura cu oricare dintre urmatoarele (inclusiv ca urmare a activitatilor dvs. directe asupra RisCo/SellNet sau a celor desfasurate in numele dvs.): (i) continutul dvs. ori accesul sau utilizarea de catre dvs. a RisCo/SellNet, (ii) incalcarea sau presupusa incalcare a acestor Termeni de utilizare, (iii) incalcarea de catre dvs. a drepturilor unui tert, inclusiv (dar fara limitare) orice drept de proprietate intelectuala, de publicitate, de confidentialitate sau de proprietate, (iv) incalcarea de catre dvs. a oricaror legi, norme, regulamente, coduri, statute, ordonante sau ordine ale oricaror autoritati guvernamentale, inclusiv (dar fara limitare) toate autoritatile de reglementare, administrative si legislative, sau (v) orice declaratie falsa facuta de dvs. Veti coopera in totalitate, conform cererii RisCo/SellNet, pentru apararea impotriva oricarei reclamatii. RisCo/SellNet isi rezerva dreptul de a-si asuma in exclusivitate apararea si controlul in cazul oricarei probleme care face obiectul despagubirii de catre dvs., iar in niciun caz dvs. nu veti solutiona nicio reclamatie fara acordul prealabil scris al RisCo/SellNet.

Prezentele Termeni si Conditii (Acordul) reprezinta acordul final.

Aceste Termeni si Conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti. Pana la limita posibila a jurisdictiei aplicabile, partile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele romanesti au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu aceste conditii de utilizare, si pentru aceasta sunt de acord in mod irevocabil cu competenta de judecata a instantelor romanesti.

Data intrarii in vigoare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare este 1 Iunie 2018.

Alerte Insolventa
GRATUIT - ZILNIC
 
Adreasa ta de email este suficienta!

Primesti zilnic lista cu firmele care au
avut procese de insolventa
in ziua anterioara