ADELA-PROTECTOR AGENT DE ASIGURARE SRL - CUI 27909232

Brasov, Brasov
Informatii neactualizate. Firma nu mai figureaza la Registrul Comertului sau nu sunt date disponibile.

Cauta

Cautare avansata

Date Firma - CUI, CAEN, Adresa - Adela-protector ...

Nume: Adela-protector Agent De Asigurare Srl
CUI: 27909232
Registrul Comertului: J8/46/2011
Inregistrata in anul: 2011
Tip societate : Societate comerciala cu raspundere limitata
CAEN: 6622
Descriere CAEN: Activitati ale agentilor si broker-ilor de ...
Adresa: Str. COCORULUI, nr. 4
Localitatea: Brasov

RisCo STAR INDEX
  • 382  vizualizari ?
     

0.8

Cifra de Afaceri

Numar Angajati

Vechime Firma

Vizualizari

RisCo Star

0.0

0.0

7.0

0.4

Harta adresa - Adela-protector Agent De Asigurare Srl

Firma: ADELA-PROTECTOR AGENT DE ASIGURARE SRL Adresa: Brasov, Str. COCORULUI, nr. 4
Vezi Harta
 
Precizari privind caracterul public al datelor prezentate:
In baza Legii 31/1990 datele de identificare ale persoanelor juridice, precum si rezultatele financiare ale acestora sunt considerate date publice. Ministerul de Finante publica pe site-ul sau datele tuturor persoanelor juridice la adresa www.mfinante.ro/pjuridice.html.

Datele privind persoanele cu statut de actionar sau administrator in cadrul unei persoane juridice sunt considerate tot date publice. Actionarii si administratorii au rolul de reprezentare publica a unei societati comerciale si, din acest motiv, Registrul Comertului furnizeaza la cerere, in sistem online, toate aceste date. Statutul de actionar sau cel de administrator intr-o persoana juridica nu fac atingere dreptului la viata intima, familiala si privata si nu cad sub incidenta Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Legea nr 677/2001 se aplica doar persoanelor fizice si nu persoanelor juridice.

Sursele datelor prezentate:
Datele afisate sunt preluate de pe site-ul Ministerul de Finante, respectiv din pagina www.mfinante.ro/pjuridice.html.
Datele privind actionariatul firmelor sunt preluate de la Oficiul National Registrul Comertului in baza unui contract comercial incheiat cu acesta.

Prevederi legale privind obligativitatea publicarii situatiilor financiare conform Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr 1802 din 29 Decembrie 2014:
SECTIUNEA 9.1 Obligatia generala de publicare
Art. 558. - Situatiile financiare anuale aprobate corespunzator si raportul administratorilor, impreuns cu opinia auditorului statutar sau a firmei de audit mentionata la sectiunea 10.1 "Cerinte generale privind auditul" din prezentele reglementari, respectiv raportul cenzorilor, dupa caz, se publica in conformitate cu legislatia in vigoare.
Art. 559. - Trebuie sa fie posibila obtinerea, la cerere, a unor copii ale situatiilor financiare. Pretul unei astfel de copii nu poate depasi costul sau administrativ.

Site-ul www.risco.ro este subiect al Termeni si Conditii RisCo de utilizare. Atat , cat si oricare dintre angajatii sai nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, referitoare la orice informatii accesate prin intermediul site-ului.