HV
Hitsukaya
01-Sep-2021, Hour 12:00
Blue Point Telecom O firma de 2 lei, va recomand sa aveti grija, unde va duceti la interviu, personalul este unul fara de valoare sa spun asa, Violeta Rosu, cand am rugata sa vorbesc cu dansa, ce sa vad, multa incompetenta, deci o firma foarte neprofesioanala, nimeni nu stiu sa isi reprezinte business-ul, deci in Romania nu exista locuri de munca, exista doar prostie, angajatorii, sunt de fapt niste oameni fara competente, ma refer doar la anumite firme, ca si de exemplu Blue Point Telecom.
0
Add comment
HV
Hitsukaya
31-Aug-2021, Hour 18:09
Salut vin cu un anunt, foarte important. Aveti grija unde va angajati si la ce interviuri mergeti. Problema nu este la palicantii, este la personalul respectivei compani. De fapt am constatat, ca foarte multe firme nu stiu sa isi reprezinte prorpiul business. Nu stiu sa iti ia un interviu, aplici la jobul respectiv, cand te duci la interviu, iti spune bravo este totul ok, te intreaba cand ai vrea sa incepi, tu spui, chiar si de maine. Blue Point Telekom RO 19156834, ce pot spune, oameni ne-prof
0
Add comment
HV
Hitsukaya
31-Aug-2021, Hour 16:59
Blue Point Telekom RO 19156834, ce pot spune oameni ne-profesionisti, 4 puncte negre, nu stiu sa se conporte cu noi aplicantii, deci Blue Point nu este o firma profesionala, ei spun ca sunt vocea, afaceri tale dar este total fals, mai ales ca personalul de staff, este foarte neorganizat, persoana care pretinde ca iti ia interviul, nu are destule competente, un site cat de cat ok, o viteza de incarcare deplorabila, a site-ului.
0
Add comment
Review
BLUE POINT AGENCY S.R.L.
3.77
(13 reviews )
5 stars
(3)
4 stars
(6)
3 stars
(3)
2 stars
(0)
1 stars
(1)