CA
Comanescu
27-Oct-2021, Ora 19:57
SKiN MedSpa înseamnă pentru mine momentul în care anumite persoane nu mă cred am 40 de ani, 2 copii, un job şi o viaţă care nu îmi permite foarte multă relaxare. Tratamentele de remodelare corporală sunt singurele care au funcţionat pentru mine. Tot ce ţine de estetică şi dermatologie este la cel mai înalt nivel dpdv calitate, şi cel mai scăzut ca preţ. În plus, tot la ei am reuşit sa scap de parul nedorit, care este blond, tot cu ajutorul unui echipament laser de la SKiN. Recomand 💚!
0
Adauga comentariu
BA
Bontas
27-Oct-2021, Ora 14:28
Am beneficiat la SKiN de volumizare pomeți cu Acid Hialuronic și netezire riduri cu botox. Întreaga experiență a fost foarte profi. ❤️ Iar de rezultat sunt foarte încântată! Medicul mi-a explicat în detaliu cu multă răbdare ce urma să îmi facă. Lucrează cu produse Juvederm originale și au cele mai bune prețuri. Igiena, curățenia și normele covid sunt respectate cu multă strictețe în întregul spațiu. Personalul din recepție a fost amabil și disponibil. Recomand cu încredere!
0
Adauga comentariu
MM
Markovic
13-Oct-2021, Ora 03:05
Mă declar încântată de profesionalismul, amabilitatea și căldura cu care am fost întâmpinată la SKiN MedSpa . Un loc cu adevărat impecabil, unde simți grija fata de fiecare detaliu si fata de pacient. Medicii sunt profesioniști, informați cu privire la ultimele studii din industrie. Este unul din putinele locuri in care probabil câștigul financiar nu pare a fi o prioritate, ci felul in care echipa isi face meseria. Succes in continuare!
0
Adauga comentariu
Review
SKIN MEDSPA SRL
4.33
(12 review-uri )
5 stele
(6)
4 stele
(4)
3 stele
(2)
2 stele
(0)
1 stele
(0)