ALERTE FIRME - GRATUIT

Procese Insolventa Acest sistem furnizeaza zilnic lista tuturor firmelor care au inregistrat procese de insolventa in ziua anterioara.
Buletinul Insolventei Sistemul furnizeaza saptamanal lista cu firmele pentru care s-au efectuat inregistrari noi in Buletinul Insolventei.
Firme Nou Infiintate Sistemul furnizeaza saptamanal lista cu firmele nou infiintate conform datelor inregistrate la Registrul Comertului.
Marci Noi Inregistrate Acest sistem furnizeaza zilnic lista cu marcile nou infiintate conform datelor inregistrate la OSIM.
Accces GRATUIT la toate informatiile actualizate
despre societatile din Romania

Esti alertat zilnic sau saptamanal
si poti afla:

  • Firmele Nou Infiintate
  • Procesele de insolventa zilnice la nivel national
  • Inregistrarile in Buletinul Insolventei
  • Marcile OSIM Nou Inregistrate

Cum te ajuta alerta firme - gratuite?

Alerte Firme te ajuta sa iti verifici constant starea relatiilor comerciale si sa actionezi in timp util in situatia in care unul dintre colaboratorii tai prezinta un dezechilibru financiar iminent.

Informatiile sunt transmise dimineata,rapid si simplu, pe email si in contul de client pentru a afla orice modificare aparuta.

In contul tau de utilizator ai istoricul alertelor inregistrate in ultima luna dar si detalii privind modificarile inregistrate in aceasta perioada.

Alerte firme gratuite
Acceseaza Sistemul de Alerte Firme