Replici cu ajutorul carora cei mai buni sefi isi motiveaza angajatii

https://www.risco.ro/portfolio/uploads/articole/imgPrin/bizpenguin.com.jpg
Foto: bizpenguin.com

Liderii detin puterea de a-si motiva angajatii. Te-ai intrebat vreodata care sunt replicile care ii fac pe oameni sa lucreze neincetat pentru a-si atinge scopul?

Ei bine, vei fi surprins sa afli ca nu sunt deloc complicate si ca oricine le poate pune in aplicare.

 

 

Am incredere in tine

Iata cuvintele care ii asigura pe angajati de faptul ca ai incredere in ei si in munca pe care o presteaza. Acest lucru ii motiveaza si ii face sa isi finalizeze indatoririle cu succes.

 

Sunt mandru de tine

Reprezinta confirmarea muncii bine facute si ii determina pe oameni sa se angreneze cu incredere si entuziasm la urmatoarele sarcini.

 

Iti multumesc

Recunostinta este un aspect esential in relatia cu angajatii. Acestia simt nevoia ca munca lor sa fie recunoscuta, iar sefii care fac acest lucru le vor castiga increderea.

 

Imi pot face oricand timp pentru tine

Este foarte reconfortant sa stii ca o persoana atat de ocupata isi poate face timp pentru tine. Stiind ca ai linistea necesara, vei fi, la randul tau, determinat sa lucrezi cu spor si calm.

 

Cu ce te pot ajuta?

Chiar daca are foarte multe lucruri de facut, faptul ca seful tau este dispus sa te ajute atunci cand ai probleme nu poate fi decat incantator.

 

Imi pare rau

Sefii sunt tot oameni si pot gresi la fel ca oricare angajat. Important este sa recunoasca acest lucru si sa incerce sa remedieze greseala impreuna cu echipa.

 

Nu-ti face griji

In unele situatii, ai nevoie ca cineva sa vina si sa iti spuna ca nu trebuie sa iti faci griji. Senzatia ca seful tau are totul sub control si ca problemele se pot rezolva aduce liniste in echipa.

 

Iata ca nu este nevoie de cuvinte pompoase pentru ca oamenii tai sa ramana motivati. Acestia vor sa se simta apreciati si sa li se recunoasca munca.

De asemenea, vor sa aiba siguranta ca, chiar si atunci cand trec prin momente mai grele, vor avea suportul echipei si vor fi ajutati sa depaseasca situatia.

Detaliile care tin de latura emotionala fac totul, trebuie doar sa vrei sa le cunosti. 

 

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de FacebookTwitter sau LinkedIn!

Sursa: inc.com

Traducere: Andrei Bobe

Autor: Peter Economy