GoPro deschide primul birou din Romania si recruteaza 100 de persoane

https://www.risco.ro/portfolio/uploads/articole/imgPrin/gopro-hero4-black-08.jpg
Foto: cnet.com

GoPro a anuntat pe 27 Februarie ca va deschide primul birou din Romania pe data de 1 Martie, in Bucuresti, si ca va angaja peste 100 de persoane. Un eveniment de recrutare va fi organizat pe 8 si 9 Martie pentru a se incepe conturarea echipei locale.

Biroul din Bucuresti se va axa pe inginerie software si dezvoltarea platformelor Web si eCommerce:

geospatialworld.net

GoPro a fost fondata in 2002, produce camere video de actiune si isi dezvolta propriile aplicatii mobile si programe de editare video. Acestia au lansat si o drona QuadCopter anul trecut pe nume Karma.

Decizia de a ne extinde operatiunile de inginerie software in Bucuresti  se afla in linie cu prioritatile noastre din 2017: consolidarea operatiunilor de executie si gestionarea costurilor,’’ declara directorul de operatiuni Charles Prober.

La sfarsitul lui 2016, GoPro a anuntat ca intentioneaza sa taie pana la 200 de job-uri full time si sa incheie activitatea departamentului de entertainment in schimbul unui mai bun continut media.

gopro.com

Acestia s-au confruntat cu pierderi de 104.1 milioane de dolari spre sfarsitul anului 2016, iar cu un an mai devreme au avut un profit net de 18.8 milioane de dolari. Tot atunci, se specula ca Apple ar dori sa achizitioneze GoPro.

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de Facebook, Twitter sau LinkedIn!

Sursa: seenews.com

Traducere: Andrei Bobe

Autor: Nicoleta Banila