Buletinul Insolventei Firme

Genereaza Raport Buletin Insolventa
 

Raportul Buletinul Insolventei arata daca s-a declansat procedura de insolventa pentru orice firma din Romania. 

In cazul in care nu exista inregistrari inseamna ca pentru respectiva firma nu s-a solicitat declansarea procedurii de insolventa sau ca nu se afla in stare de insolventa.

In cazul in exista inregistrari, atunci pentru respectiva firma s-a declansat procedura de insolventa, iar raportul prezinta etapele parcurse si detaliile aferente.

Insolventa este definita in Legea 85 / 2006 ca fiind "acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide si exigibile:

a) insolventa este prezumata ca fiind vadita atunci cand debitorul, dupa 90 de zile de la scadenta, nu a platit datoria sa fata de creditor; prezumtia este relativa;

b) insolventa este iminenta atunci cand se dovedeste ca debitorul nu va putea plati la scadenta datoriile exigibile angajate, cu fondurile banesti disponibile la data scadentei."

Cu alte cuvinte, o firma aflata in insolventa este in incapacitate de a-si plati obligatiile financiare curente. Din acest motiv si din punct de vedere al riscului asociat, nu ar trebui sa se deschida nicio relatie contractuala cu o firma aflata in insolventa.

In cazul in care o firma a iesit din procedura de insolventa si isi poate continua activitatea, ultima inregistrare din raport mentioneaza la denumirea actului 'Sentinta de inchidere a procedurii' , iar la tipul procedurii 'Inchiderea procedurii cu repunere in situatia anterioara' sau 'Sentinta de inchidere a procedurii si revocare a hotararii judecatoresti de deschidere a procedurii'. (vezi raportul de mai jos)

Important!
Rapoartele RisCo nu sunt alcatuite pe baza unor informatii stocate in bazele noastre de date. Toate rapoartele RisCo se bazeaza pe informatii obtinute in mod electronic si in timp real de la institutiile competente.

Ce cuprinde raportul Buletinul Insolventei?

 

Acest raport cuprinde o singura sectiune:

 • Lista etapelor privind procedura de insolventa cu detalii privind denumirea, data, instanta de judecata, numarul buletinului si data acestuia.

Rezultatele raportului pot fi urmatoarele:

 Fara inregistrari
Se afiseaza mesajul: 'Firma avand CUI ................... in Buletinele de Insolventa si nu figureaza in stare de insolventa'.
 
Cu inregistrari
Se afiseaza lista etapelor parcurse privind procedura de insolventa.

Raport Buletinul Insolventei - DEMO

RON
Raport Buletin Insolventa
 

Cum te ajuta acest raport?

 • Indica daca s-a declansat procedura de insolventa.
 • Prezinta etapele parcurse din procedura de insolventa.
 • Indica daca procedura de insolventa s-a incheiat sau nu.
 • Recomandam ca acest raport sa fie analizat in ceea ce priveste etapele procedurii. Exista posibilitatea ca firma sa fi iesit din insolventa.
 
 
Cont RisCo
 
 • Administrezi datele firmei tale
 • Acces la sectiunile Date Firme si Selectie Firme
   
 • Acces Gratuit la Insolvente Firme
 • Abonamente Risco cu reduceri
 • Pentru cont pe firma primesti:
3rapoarte
GRATUITE
Deschide cont RisCo si primesti: 3rapoarte GRATUITE
 
Alerte Insolventa
GRATUIT - ZILNIC
 
Adreasa ta de email este suficienta!
Primesti zilnic lista cu firmele care au
avut procese de insolventa
in ziua anterioara