Acces Alerte Firme

Caracteristici Numar de firme / Pret lunar in Credite
Tip Alerta Sursa Frecventa 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1.000 1.001 - 3.000 3.001 - 5.000
Insolventa ? Min. Justitiei Zilnic 0 0 0 0 49 99
Buletine Insolventa ? RegCom Zilnic 0 0 0 0 49 99
                 
TVA la incasare ? ANAF Saptamanal 0 9 19 29 49 99
Split TVA ? ANAF Saptamanal 9 19 29 49 99 149
Status TVA ? ANAF Saptamanal 9 19 29 49 99 149
Inactiv Fiscal ? ANAF Saptamanal 9 19 29 49 99 149
Suma de plata: 0 0 0 0 0 0
Total de plata lunar in CREDITE: 0

Top 3 Motive pentru Alerte Firme

  • 1.  Zilnic primesti alerta de insolventa!
  • 2.  Limitezi pierderile prin monitorizarea clientilor si furnizorilor tai.
  • 3.  8 categorii independente de Alerte - adaugi sau stergi firme in orice moment.
Cea mai buna alegere pentru siguranta afacerii tale!

Cum folosesti Alertele RisCo

A. Deschideti cont RisCo: pentru a incarca firmele in sistemul de alerte aveti nevoie de cont RisCo. Deschiderea contului este gratuita si va ofera acces complet la toate facilitatile sistemului, precum si la alte sectiuni care va sunt de mare ajutor in activitatea dvs.

B. Incarcati firmele in sistem: firmele se incarca (upload) prin intermediul unui fisier de tip excel sau csv setand totodata alertele pentru fiecare firma in parte. Modelul de fisier se poate descarca in orice moment din pagina respectiva. Firmele se pot incarca si seta manual, firma cu firma, dar pentru portofolii de peste 25 de firme recomandam pentru rapiditate utilizarea fisierului. In ambele cazuri este necesar si suficient sa cunoasteti doar CUI-ul firmelor.

C. Primiti alertele pe email: sistemul efectueaza automat verificarea firmelor incarcate si transmite pe email alertele respective conform frecventelor specificate. Se pot utiliza pana la 5 adrese de email pentru transmiterea simultana a alertelor.

D. Plata serviciilor: alertele se platesc la sfarsitul fiecarei luni numai prin intermediul Creditelor din cont. Lipsa unui sold suficient de Credite va determina suspendarea automata a alertelor.

 

In cazul in care aveti nevoie de suport la setarea portofoliului de firme si a alertelor corespunzatoare, va rugam sa ne contactati la telefon 021 209 53 93 sau pe email la office@risco.ro

 

Daca ai deja cont RisCo te rugam sa te autentifici: Autentificare

Detalii Alerte RisCo

Serviciul Alerte Firme are urmatoarele caracteristici:

- Sistemul este disponibil doar pentru utilizatorii cu cont RisCo. In contul de client sunt disponibile facilitati de afisare a alertelor dupa data, dupa firme, facilitati de setare si modificare a alertelor si firmelor, costuri lunare si estimari, precum si statistici privind verificarile efectuate.

- Alertele se transmit pe email conform frecventelor indicate - zilnic, saptamanal, lunar - la adresele setate in contul de client.

- Sistemul calculeaza automat valoarea serviciilor in functie de numarul de firme setat pe fiecare categorie de alerte.

- Important: frecventele cu care se efectueaza verificarile NU se pot modifica! Sistemul este foarte complex si efectueaza verificari pentru zeci de mii de firme.

- Utilizarea acestui serviciu se poate face doar in baza creditelor disponibile in contul de client.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la pretul serviciului conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa la achizitionarea fiecarui serviciu.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma datelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea serviciului in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia, in cazul in care nu a utilizat acest serviciu. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo .ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar serviciul ramane la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea si utilizarea oricaror dintre serviciile furnizate de site-ul RisCo.ro, utilizatorul este de acord cu respectarea Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL, CUI: RO33741906, Reg Com: J40/12529/2014

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503, Banca: ING BANK

Telefon: 021 209 53 93, Email: office@risco.ro