Cu DIPLE smartphone microscop ai șansa sa explorezi o nouă lume

https://www.risco.ro/portfolio/uploads/articole/imgPrin/DIPLEsmartphonemicroscope.jpg
Foto: Pixabay.com

Smartphone-ul este astăzi mai mult decât un mijloc de comunicare. Telefonul este cameră foto, contor de fitness, GPS și mai nou, microscop. Cu DIPLE smartphone microscop ai șansa sa explorezi o nouă lume!

Producătorii de la SmartMicroOptics au dezvoltat sistemul DIPLE, un kit portabil ușor de utilizat, compact și portabil, care transformă orice smartphone sau tabletă într-un microscop puternic. Poți vedea în detaliu microorganisme sau diverse celule și îl poți folosi pentru cercetare, educație sau doar pentru distracție. DIPLE este un instrument științific portabil extrem de eficient, util și potrivit oricărui buget.

 

Ce trebuie sa știi despre DIPLE smartphone microscop

 

Kit-ul DIPLE smartphone microscop este format din lentile de microscop, o sursă de lumină și diverse accesorii și funcționează cu orice tip de telefon. Tot ce trebuie să faci este să plasezi camera de la smartphone direct pe sistemul optic din kit (lentilele de microscop) și telefonul se transformă în doar câteva secunde într-un adevărat microscop. Deoarece DIPLE este capabil să mărească imaginea de 1000 de ori, pe ecranul smartphone-ului sau pe cel al tabletei vei putea vedea orice fel de celule sau chiar bacterii. De asemenea, poți face poze și videoclipuri în HD!

DIPLE oferă mai multe niveluri de mărire, începând cu de 35x, 75x, 150x și poate ajunge la 1000x, în funcție de capacitățile de zoom ale smartphone-ului și de pachetul de lentile achiziționate. Cei de la SmartMicroOptics susțin că DIPLE are o rezoluție și o calitate a imaginii fără precedent, așa cum se observă mai jos:

Caracteristicile kit-ului care transformă smartphone-ul într-un microscop

FOCALIZARE PERFECTĂ. Lentilele microscopice separate de camera telefonului asigură o modalitate mai ușoară de a găsi distanța focală ideală. De asemenea, DIPLE smartphone microscop are proiectat un sistem mecanic în așa fel încât să permită deplasarea spre sau departe de proba analizată cu o precizie extremă, obținând întotdeauna focalizarea perfectă.

FILTRE SPECIALE. DIPLE poate fi extins cu diverse filtre pentru nevoile specifice.

REZISTENȚĂ. DIPLE este realizat din metal foarte rezistent. Producătorii au făcut testul de rezistență aruncând sistemul de la etajul al treilea al unei clădiri (kit-ul a rezistat fără nici o problemă).

PREȚ SPECIAL. Kit-ul nu este deloc scump pentru un microscop de calibrul său, el va fi comercializat cu un preț care începe sub 100$ și ajunge la aproape 500$, în funcție de pachetul de lentile achiziționat.

Te-ar putea interesa si: Aplicatia care poate detecta semnele timpurii ale unor boli oculare!

Autor: RisCo.ro