Lista tuturor firmelor din Romania, la un click distanta de tine

https://www.risco.ro/portfolio/uploads/articole/imgPrin/Img-comunicat2.jpg
Foto: RisCo.ro

Vremuri complicate? Economie in stagnare, sau poate chiar recesiune?

Ei bine, chiar si intr-o astfel de perioada, trebuie sa mergi mai departe, trebuie sa cauti mai multi clienti pentru afacerea ta!

Este normal sa iti doresti sa iti vinzi produsele ori serviciile si sa ai nevoie de informatii despre potentialii cumparatori, de liste cu acestia, nevoie pe care RisCo o asigura printr-un serviciu GRATUIT cat se poate de simplu: LISTA TUTUROR FIRMELOR DIN ROMANIA. 

Listele le poti genera in functie de domeniul de interes si poti sa accesezi toate detaliile care te intereseaza, simplu si clar ca lumina zilei.

 

Liste Firme

 

Iar pentru a-ti usura si mai mult cautarea, iti oferim cateva criterii de cautare cu care nu vei da gres:

- Cautare dupa CAEN

- Cautare dupa domeniul de activitate

- Cautare dupa CUI sau nume firma

- Incarca fisier (document excel care contine doar CUI-urile firmelor)

Ceea ce iti va usura si mai mult intregul proces este optiunea de a salva in contul tau o lista personalizata cu informatiile gasite, la care poti adauga ulterior altele si pe care o poti modifica dupa cum doresti. La fel de important, insa, este si faptul ca datele de contact pe care ti le punem la dispozitie sunt 100% GDPR-compliant, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere. 

Inca un plus in lista creata, sunt informatiile de baza la care ai acces GRATUIT: Cifra de afaceri, Profit, numar angajati, vechime firma, status companie, astfel ca incepi cu dreptul etapa de prospectare. 

 

 Date Firme

 

Asadar, fie ca prospectezi piata sau pur si simplu vrei sa cunosti noi parteneri de afaceri, cu RisCo acest lucru este cum nu se poate mai simplu! Fa-ti cont chiar acum pe www.risco.ro si acceseaza cea mai diversa liste de firme din Romania!

 

Autor: RisCo.ro