CAMERE SUPRAVEGHERE WIRELESS PENTRU MICI AFACERI INFLORITOARE

CAMERE SUPRAVEGHERE WIRELESS PENTRU MICI AFACERI INFLORITOARE
Foto: Machteam

Inainte de a achizitiona camere supraveghere wireless trebuie luate in calcul mai multe aspecte, mai ales cand dorim sa le instalam cu scopul de a ne proteja afacerea. Asadar, trebuie analizat foarte bine permietrul care urmeaza sa fie monitorizat, calculat unghiul in care vor fi amplasate astfel incat sa poata urmari toate miscarile, distanta de vizibilitate a senzorului IR, deschiderea lentilei, dar si rezolutia camerei este esentiala. Avand in vedere acesti parametri importanti, orice camin si orice afacere vor fi protejate.

Doua surori cu motive bine intemeiate si dorinta de a face multi bani, si-au deschis propria afacere, invingand propriile frici si teama ca nu pot sa isi asume responsabilitati pe o perioada lunga de timp. Este vorba despre cultivarea florilor. Deoarece au mostenit un teren in preajma Bucurestiului, au dorit de la bun inceput sa il foloseasca in asa fel incat sa le aduca beneficii. Cum piata imobiliara stagneaza au decis sa nu il vanda, ci sa angajeze cativa oameni si sa puna bazele unei afaceri proprii.

Pregatite financiar si psihic, au achizitionat seminte, ghivece, rasaduri, si pamant de flori si astfel au deschis un solar pe o suprafata de cateva sute de metri patrati. Mai apoi au imprejmuit terenul si l-au iluminat. Desigur ca au investit in cateva instalatii care asigura umiditatea si temperatura necesara unei bune cresteri. Au angajat cativa oameni bine pregatiti in domeniu si cu ajutorul acestora au calculat in detaliu momentele cultivarii florilor, astfel incat, in perioadele cu cereri foarte mari precum luna martie si zilele de sarbatoare sa fie pregatiti de livrari.

Urmatorul pas a constat in instalarea de camere supraveghere wireless. Pentru ca au ales sa cultive nu numai soiuri comune, dar si plante rare, cele doua surori au ales cele mai bune camere IP, astfel incat sa monitorizeze intregul perimetru, dar si angajatii deoarece nu vor sa aiba parte de neplaceri in viitor si vor sa se asigure ca afacerea va prinde contur. Pentru ca nu au vrut sa se complice cu cabluri intr-un spatiu in care umiditatea este permanenta, au instalat camere supraveghere wireless rezistente la apa.

Au ales camere care stocheaza imaginile pe un card de memorie si care beneficiaza de functia de detectie la miscare. In clipa in care senzorul simte miscarea, aceasta va incepe imediat sa filmeze si va trimite alerte pe telefonul mobil pentru a fi tot timpul la curent cand ceva se intampla in interiorul serei. Urmatorul factor de decizie l-a reprezentat rezolutia si compresia H.264. Pentru imagini detaliate si foarte clare au ales camere IP wireless full HD care au integrat standardul H.264 pentru ca datele sa fie comprimate si astfel sa se reduca consumul de date. In acest mod se reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Instaland cele mai bune camere supraveghere wireless au eliminat toate vulnerabilitatile si cu siguranta riscul de furt nu va exista. Achizitionate de la magainul online 1CCTV, aceste camere de supraveghere asigura o investie cu durata de viata lunga care le va proteja bunul mers al afacerii. 1CCTV foloseste serviciile de optimizare SEO ale agentiei Seosol.

 

Friday, 27-July-2018
Autor: Machteam

Recomandari RisCo: