Aplicatia care te ajuta sa explorezi orase din intreaga lume intr-un mod distractiv

Aplicatia care te ajuta sa explorezi orase din intreaga lume intr-un mod distractiv

Aplicatia care te ajuta sa explorezi orase din intreaga lume intr-un mod distractiv

Foto: IT MANIA

In luna iunie a acestui an am participat la una din cele mai interesante experiente cu ajutoul telefonului de la fenomenul Pokemon Go incoace. Promovat drept un concurs de exploare ce recompensa cei mai rapizi participanti, questul a adunat, spre suprinderea mea, sute de participanti.

Pentru a lua startul cei interesati trebuiau sa descarce aplicatia Questo si sa se prezinte la Cazino-ul din Constanta, de unde aveau sa porneasca, la o ora stabilita, intr-o aventura de explorare interesanta a orasului Constanta. Chiar daca premiile erau acordate doar primilor 10 care duceau la bun sfarsit misiunea, nimeni nu s-a lasat descurajat si a pornit spre descoperirea de indicii ce aveau sa ii duca pas cu pas spre final.

Cat de interesant poate fi sa te distrezi cu prietenii, cautand indicii ascunse in diferite obiective istorice din oras, pe langa care multi dintre noi trecem de multe ori nepasatori ?

Questo, este daca vreti ca o ora multidisciplinara de la scoala: istorie, sport, geografie, logica, informatica… Altfel spus este o metoda geniala de a invata lucruri interesante.

Ce este si mai interesant este ca te poti juca in aplicatia Questo nu doar atunci cand au loc anumite evenimente, ci si atunci cand esti intr-o calatorie sau chiar in propriul tau oras. Daca vei descarca aplicatia Questo, fie de pe magazinul Google Play, fie pe iOS, vei descoperi ca aplicatia are pregatite aventuri de explorare in mai multe tari din intreaga lume.

Ce este si mai important de retinut este ca aplicatia este creeata de o echipa de tineri dezvoltatori romani, ceea ce inseamna ca vei regasi questuri pentru multe orase din tara cum ar fi: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sighisoara, Timisoara si multe altele.

Citeste continuarea pe www.itmaniatv.com! 

Tuesday, 10-September-2019
Autor: IT MANIA

Recomandari RisCo: