ATRIBUTELE UNUI SISTEM DE SUPRAVEGHERE

ATRIBUTELE UNUI SISTEM DE SUPRAVEGHERE
Foto: Machteam

Functiile si caracteristicile celor mai multe sisteme supraveghere video sunt relativ complexe si difera de la un model la altul. Desi pe piata exista numerosi producatori de solutii de securitate, unii dintre acestia dezvoltand tehnologie proprie, un sistem de supraveghere, fie ca este analogic sau IP, poate fi descris prin urmatoarele atribute:

Simplitate -  Aceasta caracteristica face referire la structura sistemului si la usurinta de operare. Puteti achizitiona kituri create pentru interior, pentru exterior sau mixte, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.

Flexibilitate -  Aceasta calitate consta in capacitatea sistemului de a tine pasul cu noua tehnologie si de a se adapta tuturor nevoilor. Ca un exemplu, puteti achizitiona un DVR cu functie de XVR; aceasta solutie este considerata semnificativa deoarece accepta in plus camere de supraveghere de tip IP, pe langa cele analogice. Bineinteles ca acestea vor functiona cu costuri suplimentare minime. Flexibilitatea se refera in aceeasi masura si la modul de instalare. Evident ca, optand pentru camere wireless instalarea va fi mai usoara.

Stabilitate -  Este capacitatea unui kit camere supraveghere de a colecta, gestiona si furniza date fara esec si sa fie operational atunci cand este necesar. Un DVR sau un NVR va stoca date pe un hard disk pentru ca apoi sa le puna la dispozitia utilizatorilor. Istoricul datelor va putea si accesat cu usurinta, oricand.

Calitatea datelor - O buna supraveghere video este sinonima cu informatie desavarsita transmisa in timp real real. Progresul tehnologic de astazi este incontestabil deoarece ofera utilizatorilor un sistem supraveghere care realizeaza o analiza inteligenta a imaginilor si inregistreaza la inalta rezolutie. In plus, datele vor fi la indemana utilizatorilor oricand dorescc acestia eoarece camerele pot fi accesate oricand, de pe telefonul mobil.

Functionarea indelungata – O camera supraveghere exterior va functiona la parametri inalti si va oferi performantele de care avem nevoie chiar daca vremea capricioasa isi face locul. Spre deosebire de cele de interior, marea majoritate au carcasa antivandal sau cu grad rezistenta la intemperii si conditii meteo austere. Cu aceste camere video, sistemul dumneavoastra va functiona impecabil pe tot timpul anului. Evident, marimea locatiei conteaza si ea foarte mult, deoarece in felul acesta puteti sa decideti numarul de camere pentru care trebuie sa optati.

Siguranta - Chiar daca zona in care locuiti sau detineti afacerea nu este una rau famata, un kit supraveghere video va va oferi linistea sufleteasca atat dumneavoastra, cat si familiei, si angajatilor tai. In acest fel, nu numai ca ne-am securiza in cel mai bun mod posibil, atat pe cei dragi cat si bunurile, dar putem si sa reducem din grijile cotidiene, care oricum sunt nenumarate.

Asadar, este de recomandat ca fiecare dintre noi, fie ca locuim la casa sau in bloc de apartamante, avem nevoie de sisteme supraveghere video. Acestea, datorita functiilor pe care le au in dotare, permit posibilitatea unei interventii in cel mai scurt timp posibil, in cazul in care apar circumstante imprevizibile, lucru care in trecut nu era posibil nici de departe.

Pretul unor astfel de dispozitive variaza in functie de numarul camerelor, dar si de performanta. Insa in momentul in care aducem in discutie protectia celor dragi, cu siguranta un efort financiar facut la timp ar putea fi solutia corespunzatoare pentru evitarea anumitor evenimente neprevazute.

Cu scopul de a reduce rata infractionalitatii si de a va oferi un grad ridicat de protectie, a luat fiinta magazinul online 1CCTV. Produsele acestui magazin online va vor fascina prin inalta performanta si diversitate, alaturi de preturi extrem de atractive.

 

 

Friday, 12-October-2018
Autor: Machteam