Case de marcat Datecs la preturi avantajoase

Case de marcat Datecs la preturi avantajoase

Case de marcat Datecs la preturi avantajoase

Foto: The Markers

Cria Soft vinde case de marcat profesionale si accesibile tuturor comerciantilor de pe piata. Cria Soft este partenerul perfect pentru cei care livreaza bunuri cu amanuntul sau pentru cei care presteaza servicii pentru populatie, avand un portofoliu semnificativ in produse de fiscalizare, care se pliaza pe toate tipurile de afaceri: mici, mijlocii sau mari.

Prin casele de marcat de inalta calitate, afacerea ta isi va imbunatati modul de productie. Pe langa casele de marcat Datect, Cria Soft Solutions detine o varietate de alte produse, care va sunt de folos la gestionarea si intretinerea documentelor, banilor, produselor si a soft-ului. De la case de marcat, role tehnice, cantare, sertare pentru bani, sisteme POS si Soft, cititoare de coduri de bare, imprimante, pana la servicii precum fiscalizarea casei de marcat, predarea memoriei fiscale si contracte de service. Toate aceste avantaje vin prin contactarea echipei Cria Soft.

Cria Soft asigura profesionalismul unei colaborari indelungate, prin livrarea unor produse profesionale, prin servicii de fiscalizare, predare memorie fiscala si un contract service, toate acestea fiind avantajele de care vei avea parte pe toata perioada colaborarii. De la mijlocul anului acesta casele de marcat cu jurnal electronic au devenit obligatorii pentru firmele mijlocii si mari. Astfel, casele de marcat de generatie veche cu rola jurnal de hartie sunt inlocuite de casele de marcat Datecs, moderne si eficiente.

Pentru case de marcat de inalta calitate, specifice fiecarui tip de intreprindere, pentru servicii profesionale, care elimina stresul si timpul pierdut, exista Cria Soft. Alege Cria Soft pentru aparatura si servicii fiscale calitative.

Cria Soft ofera suportul necesar pentru a elimina problemele aparute in procesul de vanzare si gestionare a afacerii tale, fiind in continuu la dispozitia clientilor cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu echipamente complementare, insa necesare afacerii tale, cu consumabile avizate de autoritati si, nu in ultimul rand, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

Thursday, 20-December-2018
Autor: The Markers

Recomandari RisCo: