Ce aplicatie nu trebuie sa iti lipseasca din telefon

Ce aplicatie nu trebuie sa iti lipseasca din telefon
Foto: ComputerBlog.ro

Cei mai multi dintre noi folosim aplicatii pentru a numara kilometrii sau pasii parcursi, pentru a analiza somnul cu ajutorul unei bratari smart sau pentru a numara caloriile fiecarei mese. Si totusi exista o aplicatie pentru sanatate care va ajuta sa traiti mai bine si sa economisiti timp, scapand de stres.

Aplicatia realizata de Reteaua de sanatate REGINA MARIA este accesibila pe telefon. O puteti incerca si voi, insa pentru acces complet trebuie sa va faceti un cont personal, in care se introduc datele de identificare si contact, iar contul este validat in urma vizitei la receptie, cu buletinul.

Ce avantaje are aplicatia? Pe scurt, nu doar ca puteti afla clinicile din proximitate, dar puteti face programari si check-in online atunci cand ati ajuns la medic, aveti acces la istoricul medical, cu toate analizele, consultatiile si diagnosticele primite, puteti consulta o baza de date cu informatii verificate de medici, vedeti rating-ul acordat de pacienti fiecarui medic, dar puteti pune si intrebari online despre simptomele pe care le aveti.

Sectiuni dedicate cu informatii personalizate

Aplicatia va ofera acces la informatii medicale complexe; pe de o parte, este o platforma de continut, cu raspunsuri de specialitate oferite de medici la intrebarile pacientilor, dar exista si continut personalizat. Sunt sectiuni dedicate anumitor afectiuni sau subiecte medicale frecvent cautate de pacienti: nutritie, somn, sarcina, gripa, alergii, tiroida, sanatatea femeii si a barbatului, dar si curiozitati medicale si multe alte informatii.

Citeste mai multe pe www.computerblog.ro! 

Monday, 12-August-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: