De ce a renunțat Angelica Ilie (Pata Negra) la cariera de handbalistă pentru dragoste și o viață în Spania?

De ce a renunțat Angelica Ilie (Pata Negra) la cariera de handbalistă pentru dragoste și o viață în Spania?
Foto: Life.ro

Angelica Ilie (Pata Negra) a fost handbalistă de performanță. Juca extremă stânga și era în loturile naționale de junioare, iar atunci când echipa ei din Pitești a retrogradat, s-a mutat la București. Nu a putut să plece nici la Cluj unde se forma o formație puternică, nici la Vâlcea pentru că la Oltchim erau deja toate vedetele echipei naționale. Dar ea, deși a avut oferte din mai multe locuri, nu vrut să plece departe de casă pentru că la Pitești era iubitul ei. Și cum dragostea era mare și compromisurile au fost pe măsură. Asta pentru că, la câteva săptămâni după ce se mutase la București, iubitul ei a plecat să muncească în Spania. Iar ea nu a putut să stea fără el, așa că și-a luat viză și a fugit acolo. Nu a mai putut să joace handbal și a fost nevoită să facă tot felul de munci cu ora, până când a ajuns să aibă o discotecă. Dar nu regretă deloc decizia pentru că viața lor a fost mult prea frumoasă.

A stat în Spania 17 ani. Însă, odată cu criza economică au venit și problemele. Aveau două fetițe, iar pentru a supraviețui, Gabi a plecat să muncească la Paris. Angelica nu mai făcea nimic și era deprimată. Iar acolo, cei doi au fost sfătuiți de un prieten să se întoarcă în București și să își deschidă un restaurant spaniol. 

Și așa a încolțit visul. Au vândut din lucruri și-au împachetat bagajele și au venit în București unde au deschis Pata Negra. A fost totul atât de rapid, încât într-un an Angelica a devenit bucătar. Sportivul din ea a ajutat-o să nu renunțe niciodată. Și notele bune de la matematică au ajutat-o să învețe în foarte scurt timp toate tainele bucătăriei. Și așa s-a născut povestea Pata Negra. 

Dar lucrurile nu au venit ușor pentru ea. Cum arată povestea unei învigătoare? Cum este să renunți la tot pentru dragoste și apoi din nou pentru un vis? Și care este povestea din spatele celui mai bun restaurant spaniol din București Pata Negra? Aflăm totul de la Angelica, într-o discuție pe care am avut-o în sufrageria restaurantului Pata Negra:

Angelica, spune-mi care a fost ideea din spatele sufrageriei de la Pata Negra?

Atunci când am închiriat casa și am renovat-o ne-am gândit că ne dorim să facem din Pata Negra un restaurant familial și, în același timp, să putem fi alături de cele două fetițe pe care le avem. Așa că, în toți cei trei ani cât am funcționat în altă parte, am căutat un loc în care putem să facem restaurantul jos și noi să locuim deasupra. În plus, cele mici sunt și ele pasionate – cea mică intră în bucătărie, cea mare servește oaspeții. De altfel, asta ne-am dorit de la început pentru ele: să învețe ce înseamnă banul și cât de greu se câștigă.

Citeste materialul complet pe www.life.ro!

Wednesday, 29-January-2020
Autor: Life.ro

Recomandari RisCo: