Motosapa DAC 7000 B aduce ­­un upgrade in gospodaria ta!

Motosapa DAC 7000 B aduce ­­un upgrade in gospodaria ta!
Foto: Perspektive Vision

Pentru gospodarul roman, munca la camp aduce o mare parte din venitul sau. De aceea, este important ca agricultorii sa adopte si alte metode de lucru. Folosirea unor unelte inovatoare, in pas cu timpurile in care traim, usureaza munca agricola.

 

Magazinul-de-piese.com este un furnizor specializat care se ocupa cu vanzarea uneltelor si accesoriilor pentru gradina si casa. In plus, tot aici sunt disponibile si piese de schimb pentru acestea.

 

In ziua de astazi, in nicio gospodarie bine pusa la punct, nu trebuie sa lipseasca anumite utilaje. De exemplu, o drujba se dovedeste a fi foarte folositoare, mai ales in sezonul rece, cand lemnele trebuie taiate, dar si primavara, cand trebuie efectuata toaletarea copacilor. Printre alte masinarii utile se Numara și motocoasele, motosapele, tocatoarele de furaje, morile pentru cereale, dar si generatoarele electrice, indispensabile celor care aleg viata la tara.

 

Printre cele mai folositoare astfel de unelte este motosapa. Datorita calitatilor tehnice, motosapa este ideala pentru o varietate de activitati precum: prelucrari de teren de buna calitate, pregatirea razoarelor pentru seminte, extirparea buruienilor, introducerea in sol a ingrasamintelor organice și sintetice etc.

 

Site-ul magazinul-de-piese.ro ofera o gama variata de motosape ieftine profesionale, cu ajutorul carora utilizatorii isi pot face treaba.

 

Un produs apreciat de multi clienti este motosapa DAC 7000 B, care vine la pachet cu roti de cauciuc si rarita.

 

Acest model de motosapa are o cutie de viteze in doua trepte, pentru a functiona atat inainte, cat si inapoi. Motorul modelului DAC 7000 B se numeste Briggs&Stratton, dotata cu un motor de 7 Cp. Briggs&Stratton este un brand renumit in lumea utilajelor agricole.

 

Motosapa DAC 7000 B poate sa acopere o suprafata de 500 mp in mai putin de 30 de minute. Dupa aceea, terenul poate fi folosit pentru insamantat sau plantat. Datorita motorului sau, motosapa DAC 7000 B are un cuplu de transmisie cu 25% mai mare fata de alte utilaje cu o putere cuprinsa intre 5.5 Cp si 7 Cp.

 

In ciuda faptului ca acest model este unul simplu si, mai ales, accesibil, ingineria eficienta folosita la fabricarea acesteia ofera toate beneficiile unui utilaj mai sofisticat.

 

Ciclul de functionare este in 4 timpi iar capacitatea cilindrica de 208 cc. Toate aceste detalii demonstreaza cat este de eficienta este motosapa DAC intr-o gospodarie.

 

Carcasa sa este realizata din aluminiu iar exteriorul este acoperit cu vopsea speciala pentru utilaje, ce incetineste procesul de coroziune.

 

Latimea de lucru acoperita de motosapa DAC 7000 B este intre 560 mm - 830 mm iar adancimea este de maxim 290 mm.

 

Cei care folosesc acest utilaj beneficiaza si de un rezervor cu o capacitate de 3l, care nu implica alimentarea masinariei din ora in ora. Consumul mediu de combustibil este de 1l/h, ceea ce garanteaza 3h de munca neintrerupta cu un rezervor plin. Greutatea totala a utilajului este de 80 kg. Astfel, motosapa poate fi transportata cu usurinta intr-o remorca de mici dimensiuni.

In concluzie, motosapa DAC 7000 B este un utilaj foarte eficient, recomandat tuturor agricultorilor.

Monday, 28-January-2019
Autor: Perspektive Vision

Recomandari RisCo: