Samsung a decis anul acesta sa renunte la seria Samsung Galaxy J

Samsung a decis anul acesta sa renunte la seria Samsung Galaxy J

Samsung a decis anul acesta sa renunte la seria Samsung Galaxy J

Foto: Unsplash.com

Samsung a decis sa renunte la seria Samsung Galaxy J, pentru a se concentra pe modelele mid-range Samsung Galaxy A, au explicat oficialii companiei.

In mod traditional ne asteptam sa vedem J3 / J5 (2019) modelele cele mai accesibile si bine dotate, apoi J6 sau J8 mai sofisticate. Dar anul acesta renunta la actualizarea seriei J, scrie computerblog.ro!

„Din momentul in care am decis sa renuntam la seria J, ne-am focusat intreaga atentie dezvoltarii unei noi game mid-range, care sa inglobeze cele mai bune specificatii intr-o serie de telefoane gandite pentru un spectru cat mai larg de consumatori. Am incorporat acele feature-uri care conteaza cel mai mult pentru utilizatori: cele mai recente inovatii ale camerei, un design surprinzator si performanta de top. Pentru ca un segment important de utilizatori il reprezinta generatia Z, am gandit un smartphone care inaugureaza o experienta mobila noua – anume Galaxy A80, primul telefonul cu camera rotativa de la Samsung”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Romania & Bulgaria, Samsung Electronics Romania.

Anul trecut, compania a lansat local mai multe modele, printre care Galaxy J4, Galaxy J6 si Galaxy J8. Pana acum, modelele Galaxy J erau telefoane ieftine cu dotari relativ similare cu Galaxy A, dar cu preturi mai bune. Se pare ca din cauza confuziei de nume au decis sa renunte la numele J si sa puna focus pe seria A. Adevarul este ca noile modele Galaxy A aduc multe noutati tehnologice si au preturi bune.

Citeste continuarea articolului pe www.computerblog.ro!

Wednesday, 10-July-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: