Stefan Mandachi: A fi un om smerit inseamna sa colaborezi cu fricile tale

Stefan Mandachi: A fi un om smerit inseamna sa colaborezi cu fricile tale
Foto: Revista CARIERE

In contrapartida paradigmei formate din sefi, manageri, conducatori sau directori cu o functie care le da putere, dezbatem in aceasta editie conceptul de lider smerit, deseori confundat cu liderul umil sau modest.

Lideri din diverse domenii si aflati in diferite perioade ale vietii vorbesc despre felul in care este inteleasa si practicata smerenia, despre felul in care un astfel de lider se raporteaza la succes, despre autentici­tate si ceea ce se intampla in absenta acesteia.

Fiindca lipsa autenticitatii in leadership creeaza un vid care anuleaza sau neutralizeaza orice cursuri, conferinte, teorii care nu au pe ce se grefa, in absenta unei personalitati care nu vibreaza la valorile umanitatii profunde. Iar liderii sunt in primul rand oameni, nu roboti, nu supra-oameni.

Urmatorul invitat din aceasta serie este Stefan Mandachi – Antreprenor, initiatorul Campaniei #sieu.

Liderul noii generatii este curajos. A avea curaj nu inseamna a muta un munte, ci poate fi si un pas mic de furnica. Cred ca liderul actual ar trebui sa aiba taria de a se confrunta cu pro­priii demoni, propriile frici si sa-si respecte neputintele mai degraba decat sa le infrunte cu virulenta.

Citeste continuarea pe www.revistacariere.ro!

Monday, 12-August-2019
Autor: Revista CARIERE

Recomandari RisCo: