Unde inveti limba engleza la nivel conversational

Unde inveti limba engleza la nivel conversational
Foto: The Markers

Limba engleza este o limba de circulatie internationala, tocmai din acest motiv invatarea limbii engleze nu mai este o dorinta, ci o necesitate. Colegii si prietenii folosesc replici celebre din filme in limba engleza, iar cursurile si prezentarile sunt numai in limba engleza. La fel sunt si serialele preferate, dar si hit-urile de succes.

Esti constient ca trebuie sa exersezi, iar pentru asta exista Centrul de meditatii Capri. Aici gasesti tot suportul de care ai nevoie. Centrul de Meditatii Capri sustine cursuri de engleza pentru toti cei care vor sa-si imbunatateasca nivelul de conversatie in limba engleza. Centrul de meditatii Capri te pregateste pentru obtinerea unui job part-time, care necesita comunicarea permanenta in limba engleza.

Daca faci parte dintr-o companie multinationala, aici este locul potrivit unde vei putea pune bazele limbii engleze. Avantajul este ca aceste cursuri se pot desfasura fie la sediul Capri, fie la sediul firmei tale. La cele mai mici preturi de pe piata, Capri este locul ideal pentru cursuri de engleza sau orice alt curs de limba straina, perfecte pentru tine.

La Capri gasesti profesori experimentati, care pun mult accent pe interactiune. Nu vei avea de ce sa te plictisesti, pentru ca vei avea parte de lectii interactive, care iti vor dezvolta capacitatea de comunicare si socializare.

Alunga monotonia din cadrul cursurilor obisnuite si vino la Capri pentru a urma cursuri de engleza interactive, bazate pe metode practice de invatare rapida. Capri garanteaza la finalul cursului de engleza conversatia cursiva, lipsita de piedici lingvistice, aspecte care iti vor spori nivelul de incredere in propria persoana. Astfel, pe langa avantajul invatarii unei limbi, prin urmarea cursurilor de engleza, vei deveni mult mai sociabil, zambitor si optimist. Aceasta este o metoda de a-ti face prieteni mai usor, mai rapid, de a cunoaste potentiali clienti internationali si de a incepe colaborari de succes.

Capri iti pune la dispozitie cursuri de engleza pentru incepatori, pas cu pas, fie individual, in mini cursuri sau cursuri mai mari, dar si cursuri pentru avansati. Se realizeaza, de asemnea, pregatiri pentru olimpiade, concursuri si testari internationale.

 

Wednesday, 21-November-2018
Autor: The Markers

Recomandari RisCo: