Actionari si Administratori Firme

Ce este raportul Actionari?

Raportul Actionari prezinta actionarii si administratorii firmelor conform inregistrarilor oficiale la Registrul Comertului.

Raportul este necesar in stabilirea identitatii oricarei firme prin prisma persoanelor abilitate sa o reprezinte. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu persoane care nu au calitatea de reprezentant al respectivei firme.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Actionari
Raport Actionari

Cum te ajuta raportul Actionari si Administratori?

Lista asociatilor si participarile acestora la capitalul social.

Verificarea cu ajutorul raportului Actionari este absolut necesara pentru determinarea identitatii reale a oricarui client sau potential partener, precum si pentru a intelege relatiile de afaceri si structura de grup pe care firma analizata o poate avea prin actionarii si/sau administratorii sai.

Identificarea obiectului principal de activitate declarat la Registrul Comertului.

Verificarea obiectului principal de activitate al unei firme este importanta. Dupa infiintare, acesta ar trebui sa reprezinte un procent semnificativ din veniturile firmei.

Cum poti obtine raportul Actionari

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo