Buletinul Insolventei Firme

Ce este raportul Buletinul Insolventei?

Raportul Buletinul Insolventei arata daca s-a declansat procedura de insolventa pentru orice firma din Romania.

In cazul in care nu exista inregistrari inseamna ca pentru respectiva firma nu s-a solicitat declansarea procedurii de insolventa sau ca nu se afla in stare de insolventa.

In cazul in care exista inregistrari, atunci pentru respectiva firma s-a declansat procedura de insolventa, iar raportul prezinta etapele parcurse si detaliile aferente.

Insolventa este definita in Legea 85 / 2006 ca fiind "acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide si exigibile:

a) insolventa este prezumata ca fiind vadita atunci cand debitorul, dupa 90 de zile de la scadenta, nu a platit datoria sa fata de creditor
b) insolventa este iminenta atunci cand se dovedeste ca debitorul nu va putea plati la scadenta datoriile exigibile angajate, cu fondurile banesti disponibile la data scadentei.
Genereaza Raport
Raport Rating Financiar
Rapoarte Demo
Buletinul Insolventei

Cum te ajuta raportul Buletinul Insolventei

Indica daca s-a declansat procedura de insolventa pentru firma analizata.

In cazul in care procedura de insolventa a fost declansata, in raport sunt prezentate etapele parcurse din procedura de insolventa cu detaliile aferente fiecarei etape.

Indica daca procedura de insolventa s-a incheiat sau nu.

O firma poate avea inregistrari in Buletinul Insolventei, dar nu inseamna neaparat ca firma mai este in insolventa. In situatia in care firma reuseste sa se redreseze financiar, atunci toate etapele se vor incheia cu iesirea din insolventa a firmei.

Cum poti obtine raportul Buletinul Insolventei

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo