Procese in Instanta Firme

Ce este raportul Procese in Instanta?

Raportul Procese in Instanta ofera informatii despre procesele oricarei firme aflate pe rolul instantelor din Romania.

Lista proceselor este relevanta in primul rand prin numarul acestora. Cu cat numarul proceselor este mai mare, cu atat riscul operational al respectivei firme este mai mare. Recomandabil este ca firmele sa nu aiba procese in derulare riscurile, fiind in acest caz aproape nule.

De asemenea, vechimea acestora este un factor care contribuie la riscul firmei. Un numar mare de procese in ultima perioada poate indica o situatie dificila cu care se confrunta firma.

Materia juridica (drept civil, drept comercial, drept penal, drept administrativ, drept financiar, etc) reprezinta o caracteristica deosebit de importanta privind natura procesului, precum si a eventualelor consecinte in urma derularii acestuia.

Genereaza Raport
Raport Rating Financiar
Rapoarte Demo
Procese
in instanta

Cum te ajuta raportul Procese in Instanta

Indica lista de procese pentru o companie.

Un numar mare de procese, mai ales in cazul in care aceste procese sunt recente, ofera informatii esentiale cu privire la riscul legal al companiei si eventualele cheltuieli financiare ale companiei pot fi evitate in viitor.

Indica fiecare tip de proces (civil, commercial, criminal, etc)

Avand acces la tipul de proces ajuta utilizatorii sa inteleaga, care sunt posibilele consecinte pentru companie de a pierde procesul, inclusiv costurile financiare, durata procesului si caile de atac disponibile, bunavointa si impactul imaginii corporative, etc

Evaluarea riscului la care societatea este expusa in timpul operatiunilor sale

Este foarte recomandat pentru a analiza acest raport in legatura cu alte rapoarte relevante, cum ar fi Obligatii Restante, CIP Online si Raport Rating Financiar, in scopul de a evalua intregul spectru de riscuri pe care compania il poate suporta.

Cum poti obtine raportul Procese in Instanta

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo