CIP Online - Centrala Incidentelor de Plati

Ce este raportul CIP Online?

Raportul CIP Online (Centrala Incidentelor de Plati) prezinta incidentele de plati aferente biletelor la ordin si cecurilor emise de o persoana juridica in ultimii 7 ani.

O firma care nu are incidente sau care nu este inregistrata in Centrala Incidentelor de Plati ca avand evenimente in ultimii 7 ani, poate fi considerata ca avand o bonitate mai ridicata.

Genereaza Raport
Raport Cip Online
Rapoarte Demo
Firma fara incidente CIP
Firma cu incidente CIP

Cum te ajuta raportul CIP Online

Prezinta lista incidentelor de plata si datele acestora.

Tabelul incidentelor de plata contine detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria si numarul instrumentului de plata. Cu cat numarul de incidente este mai mare iar data ultimului incident este mai recenta, cu atat firma este mai riscanta.

Prezinta sumele cumulate ale incidentelor de plati atat majore cat si minore, precum si numarul total de instrumente refuzate pentru ultimii sapte ani de activitate a firmei.

Daca firma nu are incidente CIP, atunci fie are o disciplina a platilor foarte buna fie nu emite cecuri si/sau bilete la ordin.

Cum poti obtine raportul CIP Online

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo