Valoare de Piata a unei Firme

Ce este raportul Raport Valoare de Piata?

Valoarea de Piata a unei firme reprezinta valoarea cu care s-ar putea vinde acea firma pe baza rezultatelor financiare anterioare.

Valoarea de Piata nu cuprinde reevaluari sau actualizari ale activelor fixe si/sau circulante si nici potentialul de crestere al firmei.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Valoare
de Piata
Raport Rating Financiar

Cum te ajuta raportul Valoare de Piata

Valoarea de piata a firmei calculata pentru ultimii 4 ani.

Valoarea de piata pentru utimii 4 ani indica daca firma creste in valoare, respectiv daca se dezvolta si capitalizeaza profiturile obtinute sau se afla pe un trend descendent ceea ce inseamna erodarea pozitiei financiare a acesteia. Valoarea de piata permite cunoasterea "dimensiunii" unei firme care este o caracteristica importanta atunci cand se analizeaza relatiile contractuale.

Statistica privind numarul de firme grupate pe intervale de valoare.

Statistica permite incadrarea firmei intr-un interval de valoare si compararea cu numarul total de firme din acel interval. In acelasi timp ofera o privire de ansamblu privind dispersia (imprastierea) firmelor in functie de valoarea lor. Graficul indica daca firma este printre cele cu valoare mare (foarte putine in economie) sau printre cele cu valoare mica (cele mai multe).

Cum poti obtine raportul Valoare de Piata

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo