Rezultate Financiare Firme

Ce este raportul Financiare?

Reprezinta evolutia companiei pe ultimii 10 ani din punct de vedere financiar, punand la dispozitie datele din bilantul contabil.

Datele sunt prezentate in scopul de a oferi o imagine fidela cu declaratiile financiare depuse de firma.

Datele financiare pot fi furnizate si in format PDF pentru a facilita copierea si incarcarea acestora in sisteme locale ale utilizatorilor. Utilizatorul are optiuni multiple de selectare moneda si introducere firma in portofoliu de analiza clienti.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Financiare
Raport Financiar

Cum te ajuta raportul Financiare

Analiza ultimilor 10 ani financiari si evolutia companiei.

O firma care are o evolutie pozitiva, o crestere de la an la an a indicatorilor financiari, este considerata ca avand o bonitate ridicata.

De asemenea o firma cu un istoric in piata si datele financiare depuse in fiecare an, cu o crestere a cifrei de afaceri si a profitului, ofera o credibilitate si o siguranta mai mare pentru semnarea unui contract, decat o firma care se afla la inceput de activitate.

Posibilitatea de a realiza ratii in functie de indicatorii de interes.

Fie ca iti doresti sa cunosti capacitatea de autofinantare a societatii si in ce masura poate face fata obligatiilor de plata, fie ca doresti sa stii care este durata medie de incasare a creantelor, ai posibilitatea de a crea ratii care sa iti ofere o imagine de ansamblu.

Aceste ratii se creeaza in baza ultimelor date din bilant, dar si pentru ultimii 10 de activitate pe piata.

Cum poti obtine raportul Financiare

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo