Probabilitatea de Insolventa

Ce este raportul Probabilitatea de Insolventa ?

Probabilitatea de Insolventa prezinta probabilitatea ca o firma sa nu isi mai poata achita obligatiile financiare fata de creditorii firmei, respectiv fata de furnizori si institutii financiare.

O probabilitate ridicata indica cu siguranta un risc crescut pentru firma, dar nu reprezinta o certitudine ca firma va intra in insolventa.

Genereaza Raport
Raport Probabilitate Insolventa
Rapoarte Demo
Probabilitate Scazuta
Probabilitate Medie
Probabilitate Mare

Cum te ajuta raportul Probabilitatea de Insolventa

Probabilitatea de Insolventa calculata pentru ultimii 4 ani

Calculul probabilitatii de insolventa pentru ultimii 4 ani ofera o imagine asupra riscului asociat firmei in perioada recenta. Este important de observat daca trendul este ascendent (creste riscul asociat) sau trendul este descendent (riscul scade). Valorile probabilitatii sunt direct corelate cu perfomanta financiara a firmei (datorii, capitaluri, profitabillitate, etc) si din acest motiv ele pot alterna.

Statistica privind numarul de firme pe grupe de insolventa

Statistica serveste la pozitionarea firmei din punct de vedere al probabilitatii in ansamblul tuturor firmelor. Aceasta statistica va indica daca firma se plaseaza printre firmele cu risc crescut sau printre cele cu risc scazut, indicand totodata si totalul firmelor cu aceeasi probabilitate.

Probabilitatea de Insolventa este un indicator determinat teoretic

Asa cum denota si denumirea indicatorului, probabilitatea reprezinta o estimare a gradului in care o firma poate intra in insolventa. Acest indicator nu ofera nicio certitudine privind intrarea in insolventa sau nu. Rolul sau este de a evalua mai multi factori, majoritatea fiind de natura financiara, si de a exprima un anumit nivel de alerta. Acest indicator care un caracter orientativ in analiza completa a unei firme.

Cum poti obtine raportul Probabilitatea de Insolventa

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo