Marci Inregistrate la OSIM

Ce este raportul Marci?

Raportul Marci prezinta marcile inregistrate de o companie cu privire la un produs sau un serviciu. Informatiile oferite sunt atat despre marcile in vigoare, marcile in asteptare, cat si despre cele expirate.

Marca inregistrata la OSIM a unei companii poate fi perceputa ca fiind cartea de vizita a producatorului sau comerciantului.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Marci
Raport Marci

Cum te ajuta raportul Marci

Marca inregistrata la OSIM.

O firma care are marca inregistrata la OSIM confera o siguranta si o stabilitate a afacerii si transmite incredere pentru potentialii clienti. Daca identifici marca inregistrata de o companie poti evita confuziile referitoare la produsele/serviciile oferite de companiile dintr-un anumit domeniu.

Marciile competitorilor in vigoare sau in asteptare.

In situatia in care doresti sa inregistrezi o marca si ai incertitudinea ca a mai fost folosita si de un alt competitor al tau, poti verifica acel competitor pentru a vedea daca marca este in vigoare sau in asteptare.

Cea mai importanta analiza pe care o poti face.

Cea mai importanta analiza pe care o poti face din acest punct de vedere, este cazul in care trebuie sa verifici marcile inregistrate daca nu cunosti produsele existente si viitoare ale competitiei tale.In felul acesta aflii daca vor iesi cu un nou produs in piata ce poate afecta vanzarile companiei tale.

Cum poti obtine raportul Marci

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo