Monitorul Oficial Firme

Ce este raportul Monitorul Oficial?

Raportul Monitorul Oficial cuprinde toate informatiile privind firmele de interes, de la actionari, administratori, puncte de lucru si sedii sociale pana la coduri CAEN.

Raportul este necesar in stabilirea identitatii oricarei firme, precum si a persoanelor abilitate sa o reprezinte. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau cu persoane care nu au calitatea de reprezentant al respectivei firme.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Monitorul
Oficial
Raport Rating Financiar

Cum te ajuta raportul Monitorul Oficial

Prezinta datele oficiale de identificare ale oricarei firme, inclusiv sediul social si obiectul de activitate principal conform CAEN.

Evitarea relatiilor comerciale cu radiate, suspendate, sau cu companii care si-au mutat de curand activitatea in alta zona a tarii este importanta pentru orice furnizor. In multe cazuri, chiar daca partenerul de afaceri cercetat este unul traditional, modificarile intervenite in datele de identificare ale firmei pot oferi informatii importante despre viitorul parteneriatului de afaceri.

Lista asociatilor si participarile acestora la capitalul social.

Verificarea cu ajutorul raportului Monitorul Oficial este absolut necesara pentru determinarea identitatii reale a oricarui client sau potential partener, precum si pentru a intelege relatiile de afaceri.

Cum poti obtine raportul Monitorul Oficial

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo