Vanzari catre Institutiile de Stat - Sistem SICAP

Ce este raportul Vanzari stat?

In raportul Vanzari stat gasesti vanzarile de lucrari, produse sau servicii ale unei companii catre institutiile statului. Raportul cuprinde atat achizitiile directe cat si contractele inregistrate in platforma SICAP.

Valoarea de Piata nu cuprinde reevaluari sau actualizari ale activelor fixe si/sau circulante si nici potentialul de crestere al firmei.

Genereaza Raport
Rapoarte Demo
Vanzari stat
Raport Rating Financiar

Cum te ajuta raportul Vanzari La Stat

Informatiile defalcate pentru ultimi 3 ani.

Informatiile sunt defalcate pentru fiecare trimestru al ultimilor 3 ani, prezentand totodata si topul cu cele mai mari 3 institutii contractante. Datele se actualizeaza trimestrial.

Statistica in format PDF.

Statistica poate fi descarcata in format PDF din pagina fiecarei firme la sectiunea Vanzari catre institutiile de Stat (Vanzari Stat). Informatiile afisate sunt preluate din sistemul SICAP.

Analiza vanzari catre stat pe ultimii 3 ani

Analizand istoricul de vanzari catre stat pe ultimii 3 ani, comparativ cu cifra de afaceri poti avea o imagine despre activitatea companiei si targetul tinta a competitorului sau clientului tau.

Vei stii daca vanzarilor provin din colaborarile cu institutiile publice

Vei stii daca cea mai mare parte a vanzarilor provin din colaborarile cu institutiile publice sau daca cifra de afaceri este realizata exclusiv in baza contractelor incheiate cu societati private.

Cum poti obtine raportul Vanzari La Stat

Abonament:

Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.

Abonamente Rapoarte RisCo